De kinderuitmarkt aan de Da Costasingel

Op 2 september zal voor de 14e keer een kinderuitmarkt worden georganiseerd aan de Da Costasingel in Hazerswoude-Rijndijk.

Verenigingen en stichtingen uit Hazerswoude en Koudekerk, die met en voor kinderen actief zijn op creatief, sportief of vormend gebied zullen die dag laten zien wat zij de jeugd van ‘Rijnwoude’ te bieden heeft. Bekende deelnemers zoals Aspasia volleybal en gymnastiek, S.V. Bernardus, Scouting Rheijnewoud, Sport2BFit en VlJK die u wellicht van naam kent, maar die u nog verrast doen staan met hun aanbod juist voor de jeugd. Er zullen ook verenigingen zijn die u misschien niet goed kent: KNA Music4Kids.

Van 11 tot half 3 uur zullen al deze verenigingen leuke activiteiten organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor de kleintjes is er een gewoon springkussen. voor de oudere kinderen is er een disco springkussen. Allemaal gratis! Natuurlijk zijn er de hele dag ook weer demonstraties en optredens en gezellige muziek.

Om 12 uur zal de kinderburgemeester de fontein officieel aanzetten en zal het bord met donateurs aan de fontein worden onthuld.

Winkeliersvereniging Da Costa zorgt voor suikerspinnen nadat de kinderen een paar eendjes hebben gevangen Hoe? Kom zelf maar eens kijken wat dat nu weer is.

Voor ouders is er informatie beschikbaar over de activiteiten van deze verenigingen.

Berichtdetails

Berichtdatum: 26 augustus 2023

Datum bericht aangepast: 31 augustus 2023

Auteur: Bart de Vreede

Categorie: ,

Tags:

Sdr

Gerelateerde berichten