Wat vindt u van het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn?

Wat vindt u van het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn?

We nodigen u uit om tussen 15 maart en 16 april 2021 een vragenlijst over het buitengebied in te vullen.

We horen graag hoe u als inwoner, ondernemer of gebruiker van het buitengebied kijkt naar wonen, werken en recreëren in het buitengebied. Zowel nu als in de toekomst. 

De vragenlijst vindt u op www.buitengebiedalphenaandenrijn.nl. U kunt ook onderstaande QR code scannen om direct naar de vragenlijst te gaan. 
QR code buitengebied

Waarom een onderzoek naar het buitengebied?

Het buitengebied van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft te maken met een groot aantal uitdagingen. Bijvoorbeeld bodemdaling, het opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonneweides en windmolens, recreatie en natuurontwikkeling. Maar ook de bereikbaarheid, vergrijzing, leefbaarheid en veranderingen in de landbouw zijn aandachtspunten.

De gemeente Alphen aan den Rijn start daarom een breed onderzoek naar het buitengebied. Met het onderzoek moet een beter beeld ontstaan van hoe het buitengebied van Alphen aan den Rijn er sociaal, economisch en ruimtelijk voorstaat en wat er in dit gebied belangrijk is. Daarvoor hebben we de mening van inwoners, ondernemers en gebruikers van het buitengebied nodig! 

Berichtdetails

Berichtdatum: 25 maart 2021

Datum bericht aangepast: 29 augustus 2022

Auteur: Suzan van Tuinen

Categorie:

Tags:

Gerelateerde berichten