Uitslag enquête: Fontein als symbool!

Water is een bron van leven. Het geklater van een fontein geeft een rustgevend gevoel en verdringt hinderlijke achtergrondgeluiden. Het zorgt voor ontspanning en verkoeling op warme dagen. Een fontein vormt niet alleen een zeer attractief schouwspel, maar draagt ook bij aan de verbetering van de waterkwaliteit. De nieuwe fontein staat symbool voor ons dorpshart, één dorpshart van ons allemaal!

De fontein zal een prachtige toevoeging aan het toekomstig dorpshart zijn, te zien vanuit alle windrichtingen: overdag sprankelend en fris en ’s avonds feeëriek verlicht.  Daarom heeft de werkgroep Groen van het Dorpsoverleg Hazerswoude Rijndijk Oost een enquête opgezet om te peilen of er draagvlak is voor de installatie van een mooie fontein in het water van de vijver voor het voormalige gemeentehuis.

De gemeente staat positief tegenover dit initiatief.
Uit de enquête is gebleken dat ook de directe omgeving met een ruime meerderheid voor is!

De gemeente is bereid om het beheer en de beheerskosten en een deel van de technische installatie van de fontein op zich te nemen, als de bewoners met elkaar de fontein aanschaffen. Gesteund door de positieve uitslag van de omwonenden over ons voorstel zetten wij een crowdfundingsactie op voor de gezamenlijke financiering van de fontein.

Samen met u, inwoners, ondernemers, winkeliers en bedrijven van Hazerswoude Rijndijk hopen wij een mooie fontein te kunnen realiseren. Steunt u ons project?
Dat kan door middel van een donatie.  Schenk bijvoorbeeld €7,50, €15, €30 of een ander bedrag.

Ondernemers, winkeliers en bedrijven hebben de mogelijkheid om vermeld te worden met hun bedrijfsnaam op een bord, deze word in de buurt van de fontein geplaatst. Het bord wordt van cortenstaal. Kosten per formaat: klein 250,- middel 500,- of groot 1000,-

https://www.doneeractie.nl/fontein-als-symbool-midden-in-ons-dorpshart/-59178

Geef nu, elke gift is welkom!

Namens alle vrijwilligers van de Werkgroep Groen – Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost alvast hartelijke dankt voor uw donatie!

Berichtdetails

Berichtdatum: 24 maart 2022

Datum bericht aangepast: 24 maart 2022

Auteur: Stephan van Dorp

Categorie:

Tags:

Pexels Hilary Halliwell 612341