Uitnodiging inloopavond NS-station Hazerswoude-Rijndijk

Gemeente Alphen aan den Rijn, Provincie Zuid-Holland en ProRail werken samen aan een nieuw NS-station Hazerswoude-Rijndijk. Het nieuwe station is onderdeel van het project Leiden – Utrecht Beter Bereikbaar. Met een aantal verbeteringen aan het spoor willen we – buiten de spits – meer treinen per uur laten rijden tussen Leiden en Utrecht. Het nieuwe treinstation verbetert de bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio. Over deze ontwikkelingen willen wij u graag informeren.

Wij nodigen u uit voor een inloopbijeenkomst op donderdag 15 juni aanstaande tussen 18.00 en 20.30 uur in Basisschool De Tweeklank, Da Costasingel 42 in Hazerswoude-Rijndijk.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u zich laten informeren over de ontwikkelingen en het plan proces. Van Gemeente Alphen aan den Rijn, Provincie Zuid-Holland, ProRail en Arcadis, zijn medewerkers aanwezig aan wie u uw vragen kunt stellen. We kiezen ervoor om deze bijeenkomst dichtbij de ontwikkellocatie te organiseren. De ruimte in de school is beperkt. Bij grote belangstelling kan het gebeuren dat de zaal vol is.

Projectpagina met meer informatie

Op www.prorail.nl/hazerswoude-rijndijk vindt u alle informatie over het project. Ook vindt u op deze pagina een knop om u voor een digitale nieuwsbrief in te schrijven. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project.

Artikel GHK over het station met inbreng dorpsoverleg

GHK 2023-06-14.pdf (groenehartkoerier.nl)

Berichtdetails

Berichtdatum: 22 mei 2023

Datum bericht aangepast: 15 juni 2023

Auteur: Bart de Vreede

Categorie:

Tags:

Uitnodiging-inloopavond-NS-station-Hazerswoude-Rijndijk