Uitnodiging informatieavond – Energie besparen

Steeds meer mensen in Hazerswoude-Rijndijk kiezen ervoor om hun woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Zeker nu de huidige energieprijzen zo hoog zijn. Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Kom dan naar de informatieavond op maandag 26 september 2022 om 20.00 uur in buurthuis De Som (inloop vanaf 19.30 uur). Deze avond organiseren we in samenwerking met de gemeente en het Duurzaam Bouwloket. Dit doen we speciaal voor inwoners uit Hazerswoude-Rijndijk. Kom dus gezellig samen met uw buren en andere bekenden.

Tijdens de informatieavond vertelt een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket u wat u kunt doen om energie te besparen. U kunt bijvoorbeeld uw woning (dak-, vloer- of spouwmuurisolatie, HR ++ glas) isoleren of zelf energie opwekken met zonnepanelen. Ook vertelt de adviseur welke subsidies er beschikbaar zijn. 

Want ook als u weinig budget beschikbaar heeft, zijn er mogelijkheden.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden voor de informatieavond via de website van Duurzaam Bouwloket:  www.duurzaambouwloket.nl/wijkaanpak-hazerswoude-rijndijk 

U komt ook op de pagina door de QR-code te scannen met de camera van een smartphone. 

Krijg inzicht in energie besparen voor uw type woning

De manier waarop u het beste energie kunt besparen of zelf energie kunt opwekken hangt  af van het type woning waarin u woont. Daarom heeft Duurzaam Bouwloket energiescans gemaakt van vier type tussenwoningen in Hazerswoude-Rijndijk (bouwjaren 1960, 1969, 1975 en 1983). Per voorbeeldwoning heeft Duurzaam Bouwloket een energiebesparingsadvies opgesteld. 

Dit advies geeft in stappen aan hoe u in uw woning energie kunt besparen en een meer comfortabele woning krijgt. Woont u ook in zo’n type woning? Dan zijn de uitkomsten van dit advies mogelijk ook interessant voor u. Tijdens de informatieavond delen we de resultaten met u en geven we u extra bespaartips. Na afloop van de avond kunt u deze adviezen ook mee naar huis nemen. 

Advies op maat

Woont u in een woning die minder vaak voorkomt in Hazerswoude-Rijndijk? Of wilt u liever een advies speciaal voor uw eigen woning? Ook hierover informeren we u tijdens de informatieavond. U kunt daarnaast in gesprek met een adviseur.

Vragen? 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket via: 
Website:          www.duurzaambouwloket.nl/contact 
Telefoon:         0485 – 20 90 18

Wij kijken uit naar uw komst! 

Berichtdetails

Berichtdatum: 12 september 2022

Datum bericht aangepast: 08 oktober 2023

Auteur: Bart de Vreede

Categorie:

Tags:

Inst Post Banner [01 09 22]md 03

Gerelateerde berichten