Speciale editie Kinderuitmarkt aan de da Costasingel

De gemeente Alphen aan den Rijn bestaat in de huidige vorm 10 jaar. Alle reden om geld beschikbaar te stellen voor evenementen die verbindend zijn en aandacht besteden aan de zaken zoals de rijke geschiedenis van de gemeente en al haar kernen en dorpen.

Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost heeft subsidie aangevraagd om samen met de werkgroep Kinderuitmarkt en Winkeliersvereniging Da Costa een speciale editie van de jaarlijkse Kinderuitmarkt, dit jaar op 7 september, te realiseren. Onlangs is bekend geworden dat deze aanvraag positief is beoordeeld.

De Kinderuitmarkt zal dit jaar grootser dan andere jaren zal zijn met meer activiteiten. Om kennis te maken van al die verenigingen die met en voor kinderen actief zijn in voormalig Rijnwoude zullen de bewoners van de nieuwbouwwijken in Hazerswoude-Rijndijk worden uitgenodigd.

Niet alleen de fusiegemeente Alphen aan en Rijn viert een jubileum. Het is 60 jaar geleden dat de winkels aan de Da Costasingel hun deuren openden en de Kinderuitmarkt zal dit jaar voor de 15e keer plaatsvinden. Een van de trouwe deelnemers hieraan is KNA en deze bestaat al 100 jaar! Mijlpalen waaraan aandacht besteed gaat worden!

Alle reden om nu alvast 7 september in uw agenda te noteren!

https://www.studioalphen.nl/nieuws/deze-21-alphense-evenementen-krijgen-tegemoetkoming-vanwege-10-jarig-jubileum-fusie

Sdr
sdr

Berichtdetails

Berichtdatum: 05 juni 2024

Datum bericht aangepast: 06 juni 2024

Auteur: Suzan van Tuinen

Categorie: ,

Tags:

Sdr

Gerelateerde berichten