4 mei

Programma dodenherdenking Hazerswoude 2022

Programma Dodenherdenking Hazerswoude 4 mei 2022

19.00 uur:         Herdenkingsviering in de Brugkerk in Koudekerk.

19.45 uur:         De stoet, gevormd door mensen die de herdenkingsviering hebben bijgewoond en andere belangstellenden, vertrekt onder begeleiding van drumfanfare T.T.H. bij Het Anker naar het lokale herdenkingsmonument aan de Bilderdijklaan in Hazerswoude-Rijndijk.

20.00 uur:         Dodenherdenking bij het herdenkingsmonument. Een ieder, jong en oud, is van harte welkom deze bij te wonen. Na de twee minuten stilte en het zingen van het Wilhelmus zal raadslid M. Chatinier namens de gemeente spreken en vervolgens namens de gemeente een krans leggen. Enkele kinderen zullen gedichten voordragen. Hierna volgt het defilé en kan iedereen zijn of haar respect tonen en bloemen neerleggen. T.T.H. begeleidt dit alles op passende wijze.

20.25 uur:         Afsluiting van de herdenking. Alle aanwezigen worden uitgenodigd voor een kop koffie in dorpshuis De Som, J. Haydnlaan 5.

Help mee, word ook vrijwilliger bij een van onze werkgroepen!

Vind je het leuk om in je eigen leefomgeving bezig te zijn? Of om je op een andere manier voor onze mooie dorp in te zetten?
Word dan vrijwilliger bij het Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk oost!