20 maart 2021 Landelijke Opschoondag

Speeltuinvereniging ‘De Rode Wip’, werkgroep Groen en de Groentjes organiseren een gezamenlijke opschoonactie voor Hazerswoude Rijndijk op 20 maart.

We verzamelen om 10.45 uur bij speeltuin De Rode Wip en verdelen daar de wijken. De actie duurt van 11.00 uur tot 13.00 uur, want samen zwerfvuil opruimen is gezelliger en effectiever dan alleen. Het is wel belangrijk daarbij goed op de anderhalve meter afstand te blijven letten.

Ook meedoen! Wil je dit jaar in actie komen op ’Landelijke Opschoondag’, maar zie je het niet zitten om in je eentje met een vuilniszak en een prikker door de wijk te lopen? Doe dan met ons mee!

Kinderen en hun ouders, natuurliefhebbers, vogelspotters, joggers, oud en jong: laten we ons dorp samen schoner en mooier maken. Vraag je vrienden, buren en bekenden om ook mee te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En doen we het, op afstand, toch nog samen. Aanmelden a.u.b. Natuurlijk kun je zaterdag 20 maart spontaan komen en meedoen, maar voor onze organisatie zou het fijn zijn als je je van tevoren even aanmeldt als je van plan bent om te komen.

Aanmelden kan via groen@dorpsoverleghazerswouderijndijkoost.nl

Berichtdetails

Berichtdatum: 13 maart 2021

Datum bericht aangepast: 29 augustus 2022

Auteur: Suzan van Tuinen

Categorie:

Tags:

Pexels Anna Shvets 3900506 Kleiner