Kom langs bij je gebiedsadviseur

Gemeente Alphen aan den Rijn vindt het belangrijk dat ze zichtbaar en dichtbij is voor al haar inwoners. In alle dorpen en wijken zijn daarvoor gebiedsadviseurs actief om de woonomgeving samen met bewoners en ondernemers te verbeteren. 

Vanaf woensdag 8 maart 2023 zijn de gebiedsadviseurs daarom nog meer in de kernen aanwezig. We beginnen bij de inwoners die niet dicht bij het gemeentehuis wonen. 

Heb je een idee of valt jou iets op?

Als inwoner of ondernemer weet je namelijk zelf het beste wat belangrijk is in jouw woonomgeving. Als betrokken bewoner wil je misschien iets doen om jouw woonomgeving leuker, mooier of beter te maken. Er is iets dat je opvalt of waar je je zorgen over maakt in de buurt en je wilt advies. Ga eens bij je gebiedsadviseur langs en praat over je woonomgeving.

De koffie staat klaar

De koffie en thee staat voor je klaar op de volgende locaties en tijden:

Alphen Centrum, Alphen-West (Hoorn, Kerk en Zanen en Rietveld) en Alphen Ridderveld volgen op een later moment dit jaar.Als het je op dat tijdstip niet lukt om langs te gaan, kun je de gebiedsadviseurs ook via e-mail prima bereiken. Kijk op onze website voor de contactgegevens.

Dit doen de gebiedsadviseurs

De gebiedsadviseurs halen signalen op in hun gebied en luisteren en kijken naar de mogelijkheden voor een wens of idee uit de buurt. Dit doen ze samen met professionals in het gebied, bijvoorbeeld een jongerenwerker, de cultuurcoach, de beweegcoach, de wijkagent, een zorgprofessional en een buurtverbinder.

Berichtdetails

Berichtdatum: 02 maart 2023

Datum bericht aangepast: 15 maart 2023

Auteur: Bart de Vreede

Categorie: ,

Tags:

Gebiedsadviseurs-gemeente-Alphen-aan-den-Rijn