Inzameling nieuwe fontein stopt 31 oktober 2022

De nieuwe fontein staat symbool voor ons dorpshart, één dorpshart van ons allemaal!
De fontein wordt een prachtige en adembenemende toevoeging aan het toekomstig dorpshart. Vanuit diverse richtingen is de fontein straks te zien. Met deze fontein wordt ons dorpshart opgewaardeerd en komen Hazerswoude-Rijndijk en het voor haar zo kenmerkende water weer samen.

Er is inmiddels €5695,00  gedoneerd van de benodigde €25.000,00. De inzamelingsactie voor deze fontein stopt 31 oktober 2022.

Dankzij de inwoners en lokale bedrijven die hebben gedoneerd, hebben we dit mooie bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Ook de leverancier van de Fontein (ZP-Pompen) heeft een kortingsbedrag van 1640,- toegezegd. Smederij van Rijn maakt een mooi bord en schenkt ons dit geheel kosteloos. Hiervoor alvast onze dank!

Hoe ziet het vervolgtraject om deze fontein te realiseren eruit?
De Werkgroep Groen maakt een berekening van wat er nog nodig is. Daarna komt er een gesprek met de gemeente, om te kijken of de gemeente het resterende bedrag wil bijdragen.

De Werkgroep Groen hoopt dat er voor de feestdagen definitief zicht is op de  financiering van de fontein. Hierna zal er bij de leverancier nog een gesprek plaatsvinden over de fontein en als  alles dan mee zit….. is de fontein er in het voorjaar van 2023?!

Bent u er nog niet aan toe gekomen om iets te doneren,, maar ziet u de fontein zeker wel zitten? Steun dan nog snel ons project en doneer vandaag nog! Elk bedrag is welkom!.

https://www.doneeractie.nl/actie/59178 of maak uw bedrag over naar
NL 10 RABO 0366008617 t.a.v St. Dorpsoverl. Hazerswoude-Rijndijk met de omschrijving:
Donatie voor de Fontein.

Meer informatie over de Werkgroep Groen en haar projecten vindt u op:
www.dorpsoverleghazerswouderijndijkoost.nl/werkgroep-groen-hazerswoude-rijkdijk-oost/

Namens alle vrijwilligers van de 
Werkgroep Groen  van het  Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost  alvast hartelijke dankt voor uw bijdrage.

Berichtdetails

Berichtdatum: 23 oktober 2022

Datum bericht aangepast: 08 oktober 2023

Auteur: Stephan van Dorp

Categorie:

Tags:

Pexels Hilary Halliwell 612341