Informatiebijeenkomst nieuw dorpshuis Hazerswoude-Rijndijk

Locatie: De Som

Datum: 12 december 2022

Begintijd: 21:30

Eindtijd: 20:00

Adres: Joseph Haydnlaan 5

Postcode: 2394 GJ

Woonplaats: Hazerswoude-Rijndijk

Details

De Som in de voormalige basisschool Rhynenburch is zoals u wellicht weet een tijdelijk dorpshuis. De gemeente Alphen aan den Rijn, Dorpsoverleg Hazerswoude-Rijndijk Oost en (toekomstige) gebruikers hebben het afgelopen jaar gesproken over een nieuw dorpshuis voor Hazerswoude-Rijndijk. Wie gaan er gebruik van maken of juist niet, hoe moet het eruit zien en welke specifieke wensen zijn er vanuit de huidige gebruikers? 

Aan de hand van antwoorden op deze vragen is gezocht naar geschikte locaties voor een dorpshuis, inclusief een nieuw onderkomen voor basisschool De Steijaert en een nieuwe sportzaal ter vervanging van De Cirkel. Om iedereen te informeren over de mogelijke locaties en de wettelijke voorwaarden waaraan de gemeente zich bij de bouw moet houden, organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een informatiebijeenkomst. 

Informatiebijeenkomst De informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 12 december 2022 van 20.00 – 21.30 uur in De Som, Joseph Haydnlaan 5, 2394 GJ Hazerswoude-Rijndijk. 

De avond start met een presentatie van de onderzochte locaties. Daarna kunt u vragen stellen en uw reactie geven. 

Aanmelden als nieuwe gebruiker 

Hebben wij u nog niet gesproken, maar wilt u zich ook aanmelden als toekomstig gebruiker? Dan horen wij dat die avond ook graag van u. 

Aanmelden informatiebijeenkomst 

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst door vóór 9 december a.s. een e-mail te sturen naar calammers@alphenaandenrijn.nl. Bij het onderwerp vermeldt u: Aanmelding informatiebijeenkomst 12 december 2022. 

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel geïnformeerd worden over wat er besproken is tijdens de avond? Of wilt u zich aanmelden als toekomstig gebruiker? Stuurt u dan ook een e-mail naar calammers@alphenaandenrijn.nl. 

Wij zien u graag op 12 december 2022. 

Berichtdetails

Berichtdatum: 28 november 2022

Datum bericht aangepast: 02 december 2022

Auteur: Bart de Vreede

Categorie: Algemeen

Tags:

De-Som-Hazerswoude-Rijndijk